• Rug/nek klachten
  • RSI klachten
  • Zwangerschap
  • Baby’s en kinderen
Vragen? Bel ons! (050) 230 4086(050) 230 4086
 
 
 
Naar veel gestelde vragen

Uw Chiropractor in Groningen

In de chiropractiepraktijk van Chiropractie Groningen bent u op het juiste adres voor rugklachten, nekklachten en andere klachten met een oorsprong in de wervelkolom, het zenuwstelsel en de spieren en gewrichten.

Waar vaak andere methoden niet een afdoend resultaat boeken, zou de chiropractor best wel eens de oplossing kunnen bieden!

Vergoeding van Chiropractie

Chiropractie wordt door vrijwel alle verzekeringen voor het grootste gedeelte vergoed, hiervoor is wel een aanvullende verzekering nodig. Een verwijzing voor het maken van een afspraak is niet nodig. Lees hierover meer op de pagina 'Vergoeding en Verwijzing'.

Nieuwe vestiging in Groningen

Vanuit de vraag naar een goede chiropractor in Groningen heeft de praktijk van chiropractor Jason Pahl sinds 1 maart 2017 nu ook een vestiging aan de Eendrachtskade NZ 23 in Groningen. Veel patiënten uit de provincie Groningen hebben de weg reeds gevonden naar deze praktijk.

Wij willen u graag kennis laten maken met onze praktijk en verheugen ons erop om u van uw klachten af te helpen, zodat u weer soepel kunt bewegen. Neem vandaag nog contact op met Chiropractie Groningen om een afspraak in te plannen.

Are you an international student?

If you are an international student or you only speak English, please don’t hesitate to contact our practice. We can send you an English intake form and we can conduct the treatments in English.